Het etiket is vaak figuurlijk, maar ook letterlijk het visitekaartje van het desbetreffende bedrijf. Elk hoofd van het bedrijf dat zichzelf respecteert zou daarom alleen genoegen moeten nemen van het beste van het beste en ook nog voor de allerbeste prijs! Bij voordeeletiket.nl is iedereen aan het juiste adres. Wij zorgen voor de allerbeste service, de beste kwaliteit, een snelle bezorging en last but not least, de voordeligste prijs!

 

Etiketten om te laten bedrukken, daarvoor kunnen vele redenen zijn. Uiteraard om het te kopen product te etiketteren, maar ook om verhuurzaken of gewoon om de naam en het soort van het bedrijf te bekend te maken. Wat ook de bedoeling is, waarop deze ook worden bevestigd, ze moeten er in alle opzichten goed uitzien, alles wat erop staat moet duidelijk te lezen zijn en bovendien moeten de etiketten een uitstekende kwaliteit hebben, niet gevoelig voor niet kleven of andere vormen van schade.

 

Bedrukte etiketten, op een fles, een pot, een doos, het kan allemaal. Op plastic, glas, kunststof, karton en papier, dit alles is mogelijk met het juiste etiket. Omdat de gebruiksmogelijkheden divers zijn, zijn er eveneens diverse groottes.

 

 

Een andere optie, dat is gemakkelijk met printen, is het Thermische etiket. In plaats van met inkt is warmte voldoende om te printen. Het thermische etiket is met een stof behandeld, een chemische stof, waardoor dit zeer eenvoudig wordt.

 

De genoemde etiketten zijn te verkrijgen op A4, maar op rol is eveneens een mogelijkheid. Op BPA-free rollen, dus in alle opzichten het beste.

 

Daarbij komt nog dat voordeeletiket.nl voordelig is, zeker bij grote bestellingen. Vandaag besteld, voor 16.00 uur, morgen in huis dankzij voordeeletiket.nl