Breekbare etiketten

Jazeker, u leest het goed, deze bestaan ook! Etiketten zijn voor zoveel zaken nodig, op zoveel momenten en om zoveel redenen dat het assortiment van voordeeletiket.nl ook heel breed is. Een van de onderdelen van het ruime assortiment is namelijk breekbare etiketten. Voor wie zich afvraagt waarom is er uitleg.

 

Breekbare etiketten zijn bestemd voor alle potten, flessen, dozen, glazen etc. die na afloop weer verwijderd moeten worden. Het probleem met gewone etiketten die niet of nauwelijks afbreekbaar zijn is dat deze zich lastig laat verwijderen, dat er resten achterblijven die ontsieren en niet te vergeten, deze kunnen voor ernstige ophopingen zorgen in de vaatwasser, gootsteen of andere plaatsen, met lastige verstoppingen tot gevolg.

 

Daarom, ontdek de mogelijheden van breekbare etiketten. Als deze worden bevestigd op kunststof, plastic, glas of metaal, kunnen deze gewoon in de vaatwasser of bij de gewone afwas geheel verwijderd worden, zonder problemen met de afvoer. Ook op karton of papier kunnen breekbare etiketten wenselijk zijn, gemakkelijk voor de papiervernietiger of voor de afvalverwerker.

 

Welke gegevens ook allemaal staan op de breekbare etiketten, het verdwijnt, indien nodig, als sneeuw voor de zon. Maar vrees niet, ook de gegevens blijven bewaard als dat moet. Sterker nog, de afbreekbare etiketten zijn zodanig dat alles heel duidelijk en netjes is, ook op het afbreekbare etiket. Alles is en blijft duidelijk leesbaar, tot het moment dat afbreken wenselijk is en noodzakelijk.

 

Daarom heeft voordeeletiket.nl een prima voorraad, van prima kwaliteit en voor een prima prijs!

De kleur van de breekbare etiketten is wit/geel, een beetje meer dan wit, iets minder dan geel. Dit zorgt tevens voor de zichtbaarheid van het etiket en ook voor het onderscheid. Ook op het breekbare etiket kan van alles worden afgedrukt. Naam en adres, waarschuwingen, titel en verder alles wat wenselijk is, zoals prijzen en andere aanduidingen. Ook rollen voor bonnen zijn verkrijgbaar in breekbaar etiket.

 

Er zijn breekbare etiketten in verschillende maten.
 

Bij voordeeletiket.nl weet je veel dingen zeker. De beste kwaliteit voor de laagste prijs (namelijk: een grotere bestelling zorgt voor een hogere korting), een snelle levering (op een werkdag voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis), de beste kwaliteit en bovendien nog eens 30 dagen bedenktijd! Wij geven maar liefst een maand om te ruilen of te retourneren.

 

Aarzel daarom niet langer, sterker nog, doe vandaag nog een bestelling. Nogmaals, een flinke, zodat er meer korting bij zit.