De weegschaal etiket

 

Weegschaaletiketten zijn niet nieuw, maar wel van de nieuwste kwaliteiten van voordeeletiket.nl. Weegschaaletiketten worden dagelijks volop gebruikt op velerlei plaasen en door werknemers maar ook klanten. Duidelijkheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, dat is waar voordeeletiket.nl voor staat! Wat ook nog een belangrijk punt is om te weten: het is gegarandeerd de voordeligste prijs van Nederland!

 

Geen supermarkt, verswinkel en elk ander bedrijf waar gewogen moet worden kan ook maar een uur zonder weegschaal etiketten. Gelukkig is het via voordeeletiket.nl niet moeilijk om voordelig een flinke voorraad te bestellen, die nog gratis wordt bezorgd ook.

 

Weegschaal etiketten zitten per definitie op een rol. Hoe meer rollen u bestelt, des te meer korting u krijgt. U kunt ervoor kiezen om de rollen al te laten bedrukken vooraf, met de bedrijfsnaam en/of het –logo. De rest van het afdrukken doet de printer van de weegschaal uiteraard, met het gewicht, de naam van het artikel en de prijs.

 

Wie geen zin heeft in inktlinten e.d. kan kiezen voor Thermo etiketten. Op deze etiketten is het namelijk mogelijk om met behulp van warmte op af te drukken. Dit scheelt tijd en geld.

De etiketten hebben diverse groottes, hoewel het verschil niet heel groot is, omdat de meeste weegschalen even groot zijn. Er kan van alles gewogen worden of gewoon omdat het nodig is om de prijs van een artikel en de naam erop te printen. Thermo etiketten zijn daarom aan te bevelen, het is voor iedereen het gemakkelijkst.

 

Vooral de grote supermarkt, de drogist en zelfs het postkantoor maken veel gebruik van het weegschaaletiket. Ook warenhuizen, voor de zakken waarin de etenswaren worden uitgestald. Snoepwinkels met schepsnoep gebruiken de weegschaal etiketten ook in hoge mate.

 

Gaat het om verswinkels voor vlees, voor kaas, voor groenten en fruit, dan zijn deze etiketten onontbeerlijk. Voordeeletiket.nl is ook voor het kleine bedrijf en de zzp-er een uitstekende optie. De procentuele korting per etiketrol neemt toe bij een grotere afname. Niemand wil immers verlegen zitten om weegschaaletiketten, geen personeel en ook geen klanten!

 

Heeft u (ook) diepvriesproducten, producten voor in de koeling uiteraard, hiervoor zijn ook speciale etiketten. Zelfs afneembare weegschaal etiketten zijn mogelijk bij voordeeletiket.nl

 

Dus voor het wegen van postpakketten, groente en fruit, verse eieren, vlees en vleeswaren, kaas, het markeren van de dozen met eieren en nog veel meer, ga voor de weegschaal etiket van voordeeletiket.nl

 

Na aanschaf is het mogelijk om binnen 30 dagen van gedachten te veranderen. Maar meestal hoeft dat niet bij voordeeletiket.nl.