EEG etiketten

Etiketten zijn zaken die dagelijks nodig zijn voor van alles en nog wat. Voor het verzenden van brieven en pakketten, voor het markeren van verpakkingen, voor het ordenen van documenten en andere zaken zoals serviesgoed, op verpakkingen van medicijnen en nog veel meer dan dat. Een heel andere  categorie dan de meeste etiketten is de etiket voor de EEG. Deze kunt u voordelig bestellen bij voordeeletiket.nl, want het is belangrijk om niet teveel te betalen voor een goede kwaliteit en een flinke voorraad.

 

EEG etiketten zijn bestemd voor dierlijke producten, zoals zuivel en vlees. Het behoeft geen verdere uitleg dat deze uitermate belangrijk zijn, daarom moet de kwaliteit en de kleefkracht gewoon top zijn. Daarom, voordeeletiket.nl heeft voor u de beste en de voordeligste kwaliteit in huis.

 

Op de EEG etiketten, die door de overheid verplicht zijn, moeten de volgende zaken worden vermeld: het land waar het product vandaan komt, ofwel de landcode, het erkenningsnummer en het symbool van het product in de verpakking, zoals kaaskorst voor kaas en voor vlees weer andere symbolen. De overheidsinstanties gebruiken de code om controle te houden over de kwaliteit en de traceerbaarheid van waren en de consumenten kunnen hierdoor ook weten waar het product vandaan komt.

Het erkenningsnummer zelf zegt niets over de aard van de grondstof, vandaar dat het symbool erbij onontbeerlijk is.

 

Zo weet iedereen die de producten verkoopt en koopt dat de hygiëne maatregelen onder toezicht van de Europese Unie zijn. Daarom, zonder EEG etiket kunnen deze levensmiddelen niet verkocht worden. Welk bedrijf u ook heeft, indien u deze producten verkoopt, heeft u EEG etiketten nodig.

 

Daarom, voordeeletiket.nl is het beste adres om een flinke voorraad te bestellen. De etiketten en de kleefkracht zijn zo goed dat het uitermate betrouwbaar is. Voor de laagste prijs, want de korting neemt immers toe als de hoeveelheid van de bestelling ook toeneemt. De procentuele kortingen zijn voor grote en kleine afnemers interessant, daarom is het de moeite waard om een offerte aan te vragen. Dus ook voor de kleine bedrijven.

 

Niets is zo vervelend en hinderend voor het arbeidsproces als men misgrijpt bij belangrijke etiketten, zeker als deze! Zorg daarom voor voldoende voorraad. Bij een bestelling op een werkdag voor 16.00 uur komt het de volgende dag al aan!

 

Mochten de etiketten toch niet zijn wat u zoekt, dan heeft u 30 dagen de tijd om van gedachten te veranderen. Maar dit gebeurt zelden. U weet wat u kunt verwachten van de service van voordeeletiket.nl.