Gevarenetiketten

 

Waarschuwingen zijn aan de orde van de dag. Overal en altijd loert er gevaar voor mensen en vooral voor kinderen. Daarom is het belangrijk om dit goed te communiceren naar volwassenen en naar kinderen. Etiketten spelen een grote rol als het gaat om communicatie, niet alleen in woorden, maar ook in symbolen of kleine tekeningen. Het juiste etiket, met de juiste tekst of afbeelding, van de juiste kwaliteit en niet te vergeten, voor een enorm goede prijs. Bij voordeeletiket.nl zorgen we ervoor dat u de allerbeste kwaliteit krijgt voor tevens de beste prijs. Voordeliger dan bij voordeeletiket.nl bestaat niet, wij zijn de voordeligste van het hele land.

 

Gevarenetiketten is uiteraard een aparte categorie. De etiketten moeten extra stevig zijn en tevens uitmuntend kleven. Daar zorgen we voor bij voordeeletiket.nl.

 

Gevarenetiketten moeten op de meest uiteenlopende materialen geplakt worden. Dit kunnen bijvoorbeeld deuren zijn van openbare gebouwen, of zelfs gebouwen buiten, waar een electriciteitskast zit. De etiketten kunnen op koelkasten waarin bepaalde stoffen worden bewaard, zoals de koelkast van een laboratorium. Etiketten op kunststoffen of plastic dozen met gevaarlijke stoffen, of op de deur van een vakantiebungalow met de juiste waarschuwingen, bijvoorbeeld over brandveiligheid en koolmonoxide.

 

De gevarenetiketten kunnen ook minder ernstige dingen aanduiden, zoals een kartonnen doos met breekbare spullen. Dat is ook erg belangrijk natuurlijk, zo zijn er nog meer waarschuwingen die weliswaar niet van levensbelang zijn, maar wel belangrijk!

Belangrijk om te waarschuwen voor plastic, voor wel of geen waterdichtheid en nog vele andere dingen die allemaal aan de orde van de dag zijn.

 

Daarom kunnen gevarenetiketten altijd en overal. In de supermarkt op de etenswaren of schoonmaakmiddelen. Op dozen met glas of met andere breekbare artikelen, die voorzichtig behandeld moeten worden. Op een kraan of buis, al naar gelang waar deze zich bevindt.

 

Gaat het om verpanningen van electronische apparatuur, dan is deze meestal tweeledig, niet alleen voorzichtig behandelen maar tevens enige aanwijzing voor de aansluiting e.d.

Vaak is er op het plastic van een verpakking ook al een waarschuwing te vinden, zoals buiten bereik van kinderen houden en/of over de wijze van weggooien.

 

De gevarenetiketten worden ook gebruikt door bedrijven die vuurwerk verzenden. Dan is zo’n etiket inderdaad bijzonder belangrijk! Gaat het om andere stoffen, zoals gif voor ratten en/of muizen en ander ongedierte. Zo kan iedereen een voorraad hebben waarop duidelijk vermeld is wat erin zit.

 

Nogmaals, symbolen zijn ook mogelijk. Voor uw winkel of bedrijf, of zelfs horeca gelegenheid. Met behulp van gevarenetiketten kan er veel duidelijkheid ontstaan en narigheid worden voorkomen.