Keuringsetiketten

 

Weer wat anders op het gebied van etiketten. Voordeeletiket.nl weet hoe belangrijk het is om een ruime voorraad van diverse soorten etiketten te hebben. U heeft bij voordeeletiket.nl twee vliegen in een klap: goede etiketten en tevens voordelig. Een miskoop is bij voordeeletiket.nl  vrijwel onmogelijk. Juist keuringsetiketten moeten perfect zijn, qua vormgeving, kleuren en kleefkracht. U hoeft daarom niet verder te zoeken, voordeeletiket.nl heeft het allemaal!

 

Keuringsetiketten zijn bestemd voor machines, gereedschappen en dag coderingen voor in de (professionele) keuken. Uiteraard ook voor keukenmachines en nog veel meer zaken die gekeurd moeten zijn. Op het etiket staat het bewijs dat het artikel is gekeurd en tevens wanneer. Een onmisbaar etiket, dat dagelijks van node is.

 

Nergens is er zoveel voordeel, zoveel kwaliteit, zo’n snelle service en niet te vergeten een lange periode om te ruilen of te retourneren. Bovendien heeft u bij voordeeletiket.nl nog eens 30 dagen bedenktijd, dus een maand om eventueel te ruilen of te retourneren, dat is uiteraard bijzonder lang!

Keuringsetiketten in kleuren en eventueel symbolen, dat vindt u volop bij voordeeletiket.nl. De etiketten zijn verkrijgbaar op rol of op vellen.

 

De etiketten hebben een uitstekende kleefkracht en zijn tevens bestendig tegen vocht, wind, krassen, de kleuren zijn bestendig, ook tegen het weer! Daarom kunnen de etiketten ook voor de materialen buiten gebruikt worden.

 

Uiteraard kunt u ervoor kiezen op de etiketten zelf te bedrukken, met datum, met bedrijfslogo en al het andere wat noodzakelijk is om te vermelden. Bewerken is eveneens mogelijk, bewerkingen als knippen en snijden. Gaat het om een serie artikelen, dan kunt u voor dezelfde kleur kiezen. Gaat het om diverse data, kunt u weer voor verschillende kleuren kiezen. In ieder geval, keuringsetiketten zorgen voor duidelijkheid en overzicht. Dus als de ene werknemer het etiket op het desbetreffende gereedschap of materiaal heeft gekeurd, weet de andere collega die het in gebruik neemt wanneer dat was en dat de machine of het gereedschap betrouwbaar is.

 

De prijzen van voordeeletiket.nl gaan per rol of doos met vellen. Indien u ervoor kiest om een flinke hoeveelheid te bestellen, zodat u en uw werknemers voorlopig niet zonder voorraad zitten, krijgt u een procentuele korting per rol of doos. De gewone prijs staat vermeld, maar ook de minimum prijs, als er sprake is van maximale korting.

 

Voordeeletiket.nl verstrekt gratis en vrijblijvend informatie en offertes, of u dit via de telefoon, e-mail of de chat doet. Wij staan voor u klaar zodat u snel plezier zult hebben van de belangrijke en feitelijk onmisbare keuringsetiketten.