Kistetiketten

Wie ooit een aantal kisten naast elkaar heeft gezien of op elkaar gestapeld, weet dat onderscheid niet of nauwelijks mogelijk is. Kisten van hout, kartonnen dozen of kleinere dozen zoals sigaren, maar ook kratten. Gelukkig zijn deze volop, in soorten, maten en kleuren. In ieder geval zijn ze dikker dan gewone etiketten en ook nauwelijks te scheuren. De etiketten zijn op rol, en door de openingen kunnen ze om het handvat, een opening worden bevestigd. Door het smalle deel van het etiket door de opening

 

Het behoeft geen verdere uitleg dat kistetiketten uitermate sterk moeten zijn, van de beste kwaliteit. Maar geen enkele eigenaar van bedrijf of instelling, winkel of zzp-er wil teveel betalen. Gelukkig zorgt voordeeletiket.nl ervoor dat deze twee prima samen kunnen gaan. Zoek daarom niet verder, maar gebruik van de service van voordeeletiket.nl. Een etiket op de kist, doos of krat die verkocht, geleverd of bezorgd moet worden is immers zo’n beetje het visitekaartje van het bedrijf!

 

Kistetiketten zijn niet zomaar etiketten, deze kunnen bedrukt worden met de naam van het artikel, de naam van het bedrijf en natuurlijk het logo, indien het bedrijf dit heeft. Behalve witte etiketten zijn er ook geleurde voorhanden. Ook de groottes kunnen variëren, dit hangt natuurlijk af van de grootte van de kist. Een etiket voor een doosje sigaren is anders dan een krat of houten kist. Uiteraard hebben wij voor elk voorwerp het juiste etiket!

 

Wie het toch anders wil, kleef bare etiketten zijn uiteraard ook  mogelijk. Op rol of vel, voorgedrukt of nog niet, dik of dun, groot of klein, afwasbestendig of juist afbreekbaar, bij voordeeletiket.nl weten we hoe belangrijk is dat klanten een eigen keuze maken die voor hun wijze van gebruik de allerbeste is. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen en om informatie en offertes te vragen, gratis en vrijblijvend! Wij denken graag met u mee en helpen u bij het maken van een keuze. Bij ons is een klant geen nummer, maar uniek, net als de te bestellen etiketten. In ieder geval zijn de etiketten allemaal sterk en indien deze kleefetiketten zijn hebben ze een prima kleefkracht, ook op hout of andere materiaal.

 

Bedenktijd heeft u genoeg, maar liefst 30 dagen na aanschaf om de bestelling te ruilen of te retourneren. Bezorgen is gratis, en geschiedt de eerstvolgende werkdag, indien de bestelling voor 16.00 uur gedaan is.