Locatie etiketten

 

Locatie etiketten zijn net als de meeste andere etiketten handig, duidelijk en geven overzicht. Etiketten spelen een enorm belangrijke rol als het gaat om communicatie in het algemeen. Locatie etiketten zijn daarom enorm belangrijk en het is uiteraard een goed idee om voor de beste te kiezen. Voordeeletiket.nl zal u daarbij helpen.

 

Labels en etiketten die de locatie aangeven, alles is voorhanden bij voordeeletiket.nl. Het is namelijk van uitermate groot belang dat alles goed gaat met het verschepen van goederen. De etiketten worden op dozen, kisten, koffers, tassen en kratten (eventueel nog andere zaken), zodat iedereen weet waar deze naartoe moeten.

 

Het locatie etiket moet groot genoeg zijn voor een streepjescode en de gewone code, in hoofdletters al dan niet in combinatie met leestekens, eventueel de landcode en wellicht andere belangrijke zaken.

 

Daarom hebben wij van voordeeletiket.nl van alles in huis. Zelfklevende etiketten die met ieder oppervlak , maar ook labels (voor koffers, handvatten van kratten etc.), magneet etiketten, die uiteraard ook gemakkelijk verplaatsbaar zijn, etiketten die wateroplosbaar zijn (reuze handig als ze eenmalig worden gebruikt) en etiketten die waterbestendig zijn (komen goed van pas als ze buiten gebruikt worden, of vaker dan eens, of voor een langdurige periode).

 

Het is mogelijk om de labels of etiketten zelf te bedrukken. Wie voor Thermische locatie etiketten kiest heeft het gemakkelijk. Thermische etiketten bevatten namelijk een chemische stof waardoor het heel eenvoudig is deze met warmte af te drukken. Een andere manier is met laser, hierdoor wordt de grootste precisie bereikt, de precisie die zo onontbeerlijk is voor de locatie etiketten.

 

Om het nog overzichtelijker te maken zijn er locatie etiketten verkrijgbaar in diverse kleuren. Een egale kleur zoals geel, maar ook diverse kleuren. Er zijn tevens reflecterende kleuren verkrijgbaar, waardoor deze nog beter zichtbaar zijn.

 

Bij voordeeletiket.nl  wordt elke bestelling in principe de volgende dag bezorgd. Onze service is uitstekend, dit weten wij door onze groeiende klantenkring die uitermate tevreden is.

 

Een groot voordeel is, ook voor de kleine afnemer, onze korting. Bij een bestelling van meer etiketten, op rol, op vel of de labels, wordt de korting ook veel groter. Daarom is het zo gemakkelijk en voordelig om een flinke voorraad te hebben. Het gaat meestal supersnel met de locatie etiketten, ook bij de kleinere bedrijven en zzp-ers. Een miskoop zit er bij ons niet in, omdat u maar liefst 30 dagen bedenktijd heeft. Ruilen en retourneren is enorm eenvoudig bij ons. Het bezorgen is sowieso volledig gratis, dit maakt het allemaal nog aantrekkelijker om afnemer te worden bij voordeeletiket.nl. Hopelijk neemt u snel contact met ons op, via de mail, telefoon of de chat. Wij helpen u graag!