Naametiketten

 

Wat het verschil is tussen de gewone etiket (voor zover deze bestaat) of het naam etiket lichten wij graag voor u toe. Voordeeletiket.nl heeft altijd alles waarnaar u op zoek bent, of zelfs etiketten waar u het bestaan niet wist, maar die zomaar van pas kunnen komen!

 

Voordeeletiket.nl heeft inderdaad naametiketten in het assortiment. Deze etiketten zijn uitermate breed inzetbaar, voor van alles en nog wat. Daarom zetten wij het eens voor u op een rijtje.

Naam etiketten kunnen voor van alles en nog wat worden gebruikt. Vaak worden deze gebruikt voor vergaderingen of team werkdagen waar iedereen elkaar nog lang niet kent. Zo is het gemakkelijk om iedereen aan te spreken. Naam etiketten kunnen gebruikt worden voor kleinschalige evenementen, gespreksgroepen en zo zijn er nog veel meer te noemen. Maar het kan nog veel breder dan dat.

 

Naam etiketten worden in ziekenhuizen en verpleegtehuizen gebruikt, voor de patiënten, de pasgeboren baby’s, de op bedden en op armbanden. Naam etiketten kunnen ook gebruikt worden voor producten, voorwerpen, kasten en nog veel meer.

 

Een flinke groep met kinderen voor een activiteit of evenement kunnen ook gebruik maken van de naametiketten. Gemakkelijk voor de kinderen en de leiding. Naam etiketten kunnen ook als label worden, gebruikt worden voor textei. ingestreken, in textiel. Vooral handig voor kinderkleding, voor uniformen, voor textiel dat algemeen gebruikt wordt, zodat de naam en/of het logo van het desbetreffende bedrijf of instelling erin komt te staan.

 

De plaklaag van het naametiket moet uiteraard van zeer goede kwaliteit zijn, zonder dat deze schade aanbrengt. Bij voordeeletiket.nl hebben we werkelijk overal aan gedacht.

 

Voor de plak naam etiketten geldt natuurlijk dat zij bedrukt kunnen worden. Indien u voor Thermo etiketten kiest, kan er eenvoudig geprint worden door middel van warmte in plaats van inkt. Dit levert absoluut besparingen op, qua tijd en geld.

Er zijn ook naam etiketten verkrijgbaar die oplosbaar zijn. Dit kan wenselijk zijn op bepaalde kleding of ander textielsoorten. Als iets eenmalig of slechts enkele keren door iemand wordt gebruikt, kan de naamsticker erop en deze lost vanzelf op in de wasmachine.

 

Gelukkig zijn er ook naam etiketten verkrijgbaar die afwasbaar zijn. Dit kan ook wenselijk zijn, al naar gelang waar deze worden bevestigd. Naam etiketten kunnen op rol zijn, maar tevens op vellen. Hoe u wilt printen is mede bepalend waarvoor u kiest.

 

Sla daarom snel uw slag, bij een grote bestelling is er ook een grote korting beschikbaar! De gewone en minimumprijs staan op de website vermeld. Bezorging is gratis, de volgende dag al! U heeft zelfs 30 dagen bedenktijd, wij doen niet moeilijk over ruilen en retourneren.