Pinfeed etiketten

 

Voor wie (nog) niet weet wat dit zijn, bij voordeeletiket.nl weten we het wel en we leggen het ook graag aan u uit. Pinfeed etiketten zijn niet zomaar etiketten, maar zelfklevende etiketten, in drie banen, ze hebben aan beide zijden een pinfeed rand voor de printer, met perforaties. De pinfeed etiketten kunnen voor van alles en nog wat worden gebruikt, op vele kantoren en plaatsen zijn ze onmisbaar. Pinfeed etiketten worden ook wel ‘zigzag’ etiketten genoemd, omdat ze inderdaad zo geordend zijn. Er zijn tevens pinfeed etiketten die niet zigzaggend zijn geordend, maar

 

Voor matrixprinters of laserprinters zijn deze etiketten geschikt. Vaak worden ze gebruikt als verzendetiketten, maar ook als etiketten op dossiers, ordners, mappen etc. zodat alles overzichtelijk blijft. De kleeflaag is uiteraard onontbeerlijk, gelukkig hebben we bij voordeeletiket.nl altijd een uitstekende kwaliteit. De meeste pinfeed etiketten zijn van papier, maar kunststof is ook mogelijk, uiteraard voor de langere termijn.

 

Het verzendetiket of waarvoor het pinfeed etiket ook gebruikt wordt is bijna het visitekaartje van het bedrijf. Het moet er professioneel uitzien, het printen moet uitermate scherp en nauwkeurig en er moet eventueel voldoende ruimte zijn voor het gebruikslogo of een symbool voor de producten die gelabeld moeten worden.

 

Voordeeletiket.nl garandeert u de beste pinfeed etiketten voor de beste prijs. Wij werken snel, vakkundig en nauwkeurig. Zelden gaat er iets fout bij de bestelling. Bovendien bieden wij een aantrekkelijke procentuele korting voor grootverbruikers. Er is procentuele korting beschikbaar per bestelling. Voor wie is het niet aantrekkelijk om een flinke voorraad te hebben? Voor werkgevers, werknemers en klanten is misgrijpen alleen maar lastig. Het bederft ten slotte niet.

 

Bovendien hebben wij nog meer variatie als het gaat om de pinfeed etiketten. Er zijn namelijk in het assortiment van voordeeletiket.nl veel verschillende mogelijkheden. Er zijn zelfs afwasbare etiketten, maar ook gewone etiketten en niet te vergeten, oplosbare etiketten. Dit laatste is heel gemakkelijk bij eenmalig gebruik, de resten blijven niet zitten, integendeel, ze zijn gemakkelijk te verwijderen. Zo heeft voordeeletiket.nl precies wat iedereen nodig heeft.

 

Bestel vandaag nog, morgen wordt het al gratis bezorgd! Indien u niet tevreden bent of het artikel is uiteindelijk niet wat u zoekt of nodig heeft, u heeft 30 dagen de tijd om te ruilen of te retourneren. De service van voordeeletiket.nl is al op grote schaal bekend. Maak er daarom snel gebruik van!

 

Wilt u nog meer weten? U kunt altijd gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen op uw eigen wijze, via de telefoon, de e-mail of het modernste: de chat. Wij zien uw reactie graag tegemoet.