Reclame etiketten

 

Wat de etiketten ook zijn, wat de aard ook is, wat het verschil is in grootte, er is een overeenkomst die voor de meeste etiketten geldt, namelijk: communicatie. Er kan van alles gecommuniceerd worden via etiketten. Bedrijfs- of productnamen, logo’s, aanwijzingen, waarschuwingen, informatie, opdrachten en nog veel meer. Maar reclame is weer een vak apart, gelukkig weet voordeeletiket.nl hoe belangrijk het is om juist dit etiket zorgvuldig te maken. De reclame is feitelijk het visitekaartje van het bedrijf, om welk bedrijf of product het gaat.

 

De klanten willen voordeel en duidelijkheid over de prijs. Met de gekleurde reclame etiketten op rol, kunt u hierbij helpen. De reclame etiketten gaan per rol en per kleur. De reclame etiketten kunnen rood, blauw, groen, geel en oranje zijn, al dan niet fluoriserend. Juist de fluoriserende kleur is op een positieve manier opvallend en niet te vergeten, aantrekkelijk.

De doorsneden variëren omdat het gebruiksdoel ook varieert. Er zijn reclame etiketten  met een doorsnee van 35mm maar ook met een van 50mm.

 

Groen is vaak voor een afprijzing, geel, oranje en rood geven vaak het percentage aan van de korting.

 

Er zijn oplosbare reclame etiketten, afwasbare, allemaal met een uitstekende plaklaag die geen schade aan zal brengen aan het artikel of het textiel waarop deze geplakt is. Bij voordeeletiket.nl denken we werkelijk aan alles en verliezen wij de details absoluut niet uit het oog.

 

Waar u de etiketten ook voor nodig heeft, hoeveel u denkt er nodig te hebben, vraag altijd om advies. Wij staan voor u klaar om u per telefoon, per e-mail of via de chat (uitstekende service) verder te helpen. Reclamestickers is een aanrader voor elk bedrijf, groot of klein. Beter teveel dan te weinig, een grotere hoeveelheid bestellen is voordeliger en veiliger.

Bestellen gaat per doos met een aantal rollen. Indien u diverse kleuren wilt, dan is dat mogelijk. Wie meerdere dozen bestelt krijgt korting per rol. De gewone en de minimum prijs per rol staat gewoon vermeld op onze website. Een rol kost in principe rond de 17,- maar nogmaals, bij meerdere rollen of dozen gaat het per rol omlaag, naar ongeveer €15,- per rol.

 

Voordeeletiket.nl bezorgt alles wat op een werkdag besteld is voor 16.00 de volgende werkdag al. Geen lange wachttijden, dat is voor niemand bevorderlijk.

 

Mocht u toch van gedachten veranderen, u heeft 30 dagen de tijd om te ruilen of retourneren. Dit is, net als de bezorging gratis. Wij leggen u niets in de we als het gaat om een flinke voorraad reclame etiketten.