Sleuf etiketten

 

Zoek niet verder, want bij voordeeletiket.nl bent u aan het juiste adres als het gaat om voordeel en kwaliteit. Voor alle afnemers, groot of klein, hebben wij interessante aanbiedingen. Ook voor sleuf etiketten kunt u bij ons van voordeeletiket.nl terecht, alleen weet u wellicht nog niet wat sleufetiketten zijn.

 

Sleuf etiketten zijn niet gemaakt, zoals velen denken, van papier, integendeel. Sleuf etiketten zijn namelijk van een soort kunststof gemaakt. Vaak gaat het om Duraflex (ofwel HPDE).

 

Sleufetiketten, het woord zegt het al, heeft openingen. Een opening als een label, maar ook etiketten met perforaties links en rechts zijn verkrijgbaar. Daarom zijn ze voor enorm veel doeleinden geschikt, waaronder in mappen, om structuur aan te geven en namen van documenten of artikelen op te printen of zelf te schrijven.

 

Sleuf etiketten kunnen als steeketiket worden gebruikt (indien sterk genoeg), ook als label voor bagage of pakketten, of met kleeflaag zodat ze ergens kunnen worden opgeplakt. Sleuf etiketten zijn water- en vuil afstotend, weerbestendig en zelfs tegen krassen en andere vormen van schade. Allemaal voordeel, verkrijgbaar bij voordeeletiket.nl.

 

Er zijn sleuf etiketten in diverse soorten, maten en kleuren. Daarom is het van belang dat u vooraf weet waar u deze precies voor wilt gebruiken en wat er eventueel op geprint of geschreven moet worden. Sleuf etiketten op rol voor de printer, sleuf etiketten op vel voor de laserprinter, sleuf etiketten voor de matrixprinter en indien u wenst met een speciale stift, zodat u er zelf op kunt schrijven. Er zijn ook speciale printers voor sleuf etiketten verkrijgbaar. Een eenmalige aanschaf die ervoor zorgt dat u de komende jaren volop en zorgeloos sleuf etiketten kunt bedrukken en gebruiken. Dit is een investering die het waard is.

 

Omdat het materiaal  zo sterk is, kan de laserprinter hierop bijvoorbeeld een barcode printen of wat dan ook. Het sleuf etiket is uiteraard voor de lange termijn en bij een aantal soorten etiketten is dit gewenst. Een prijsetiket voor lange termijn, bijvoorbeeld voor in de etalage, een locatie etiket, of welk ander etiket dan ook, het sleuf etiket is uitermate veelzijdig!

 

Indien u het lastig vindt om een beslissing te nemen, neem gewoon contact met ons op via de telefoon, mail of chat. Wij voorzien u graag van informatie, advies en niet te vergeten, offertes, alles geheel gratis en vrijblijvend.

 

Daarom, bij voordeeletiket.nl heeft u het voordeel in alle opzichten. Wij bezorgen de eerstvolgende werkdag en u heeft 14 dagen bedenktijd. Wacht dus niet langer!