Spaaretiketten

 

Bij voordeeletiket.nl is het assortiment eindeloos, net als het voordeel. Verder zoeken is volkomen zinloos, het is een verspilling van tijd en geld. Ook voor spaaretiketten bent u bij voordeeletiket.nl aan het juiste adres. Wij  vertellen u graag waarom!

 

Een supermarkt, horeca gelegenheid, benzinestations, producten van een bepaald merk, of gewoon een vers winkel, velen delen spaaretiketten uit. Uiteraard moeten de spaaretiketten uniek zijn, met het juiste symbool, in de juiste kleur, in de juiste grootte en natuurlijk absoluut niet te duur. Ontdek daarom de vele mogelijkheden van voordeeletiket.nl. Spaaretiketten, op rollen of op vellen, alles is mogelijk. Ook de groottes kunnen uiteraard variëren, hoewel spaaretiketten natuurlijk per stuk niet heel groot zijn. In ieder geval zorgt voordeeletiket.nl ervoor dat elke spaaretiketten 100% gelijk zijn, precies zoals u het wilt en bovendien in de juiste kleuren, symbolen, etc. Herkenbaarheid, daar gaat het om.

U kunt ervoor kiezen om ze zelf te bedrukken met de juiste printer of de labelwriter, maar wij kunnen dat ook!

 

Spaaretiketten moeten uniek zijn, omdat elk bedrijf uniek is. Gewoonlijk worden etiketten voor heel andere doeleinden gebruikt, maar met name om te communiceren. Spaaretiketten zijn anders, dit gaat om de verzameling. Spaaretiketten moeten aantrekkelijk zijn, zodat mensen er graag veel van verzamelen om de daarbij behorende beloning te incasseren.

 

Spaaretiketten op vel kunnen uiteraard in diverse printers. Voor spaaretiketten, omdat het zo nauwkeurig is, wordt een laserprinter aanbevolen, maar met andere printers is het uiteraard mogelijk. Omdat spaaretiketten voor langdurig gebruik is, soms voor weken of zelfs maanden, is het niet aan te bevelen om voor een thermo etiket te kiezen, dit is voor korter gebruik. Het thermo transfer etiket daarentegen is voor lange termijn, maar wellicht wat duur voor een spaaretiket. Maar gaat het om langdurig gebruik.

 

Spaaretiketten kunnen ook op rol zijn, bijvoorbeeld voor de labelprinter of andere soorten printers. Bestellen gaat per aantal rollen of per aantal vellen, met de juiste grootte en uiteraard de juiste wijze van printen. Er kunnen bijvoorbeeld 33 spaar etiketten per vel zijn.

 

Een etiket dat absoluut niet geschikt is als spaaretiket is het wateroplosbaar etiket. Wel geschikt is het afwasbare etiket. Als het vel/boekje waarin deze worden bewaard zijn deze beter bestand tegen schade (of feitelijk niet vatbaar ervoor), zoals waterschade. Het bewarende aspect van spaaretiketten is natuurlijk van uitermate groot belang.

 

Dan nogmaals, het voordeel. Wie flink bestelt,krijgt een flinke korting, heeft het morgen in huis en niet te vergeten, 30 dagen tijd om te ruilen of retourneren. Allemaal bij voordeeletiket.nl!