Steeketiketten

 

Voor wie zich afvraagt wat het is, etiketten maar dan op een stokje, een steek etiket kan daarom ook wel ‘prik etiket’ genoemd worden. U raadt het waarschijnlijk al, deze zijn vooral geschikt voor planten, tuinen en dus ook voor tuincentra. Net als alle andere etiketten is communicatie het sleutelwoord. Bij voordeeletiket.nl weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de beste kwaliteit voor de beste prijs te leveren.

 

Steeketiketten zijn net als vele andere etiketten bij voordeeletiket.nl verkrijgbaar, in uitstekende kwaliteit, in diverse varianten en niet te vergeten diverse kleuren. Steeketiketten worden inderdaad meestal in de Flora branche, maar ook in andere branches kunnen ze handig zijn. Steeketiketten bij een lopend buffet om te zeggen welke etenswaren er staan uitgestald, uiteraard volkomen hygiënisch, of steeketiketten voor gebak en taart, als aanwijzing of zelfs als decoratie. Steeketiketten komen ook voor bij de snackbar of de broodjeszaak in broodbeleg, salade of gehaktballetjes, met de prijs erbij, eventueel het logo van het bedrijf en niet te vergeten: de naam van het product. Daarom, steek etiketten zijn belangrijke gebruiksartikelen die ook weer zorgen voor de juiste communicatie.

 

Soorten en maten, wit en kleuren, dat geldt voor de steeketiketten van voordeeletiket.nl. De steek etiketten zijn meestal rol verkrijgbaar, waarop ze aan elkaar geklikt zijn, maar gemakkelijk los te maken.

 

Het materiaal van steeketiketten is natuurlijk geen papier. Het is dun plastic of vinyl, of van Duraflex ofwel HDPE. Hierdoor is het sterk, bestendig tegen water en vuil. Voor alle producten van het tuincentrum buiten is het daarom geschikt, binnen uiteraard ook. Als de kaartjes eruit worden gehaald kunnen ze gewoon worden schoongemaakt, hiertegen zijn ze ook bestand. Het andere voordeel van HDPE is dat deze kleur niet snel verloren gaat. Zeker in de Flora branche is de kleur enorm belangrijk, om onderscheid te hebben. Daarom zijn steeketiketten ook verkrijgbaar in een hele batterij kleuren, roze, blauw, geel, paars, rood, groen, oranje, wit, zwart en zelfs nog in andere kleuren.

 

Dan nog een ander belangrijk punt als het gaat om de steeketiket, namelijk de eventuele tekst erop. Kleuren kunnen al veel helpen, er zijn tevens beschrijfbare kleefetiketten beschikbaar die op de steek etiket kunnen worden geplakt en weer verwijderd, maar schrijven met een speciale stift kan ook. Voordeeletiket.nl levert het allemaal.

 

Indien u toch op de gewone wijze wilt bedrukken, kies dan voor steeketiketten die op A4 vel verkrijgbaar zijn, deze zijn geschikt voor de printer.

Bestel daarom snel bij voordeeletiket.nl. Hoe meer vellen of rollen u bestelt, hoe hoger de korting. Wij leveren voordeel voor iedereen. Daarom, vraag snel gratis en vrijblijvend naar informatie en offertes, via de mail, telefoon of chat.