Tast braille etiketten

 

Voor iedereen die vindt dat iedereen in de maatschappij mee moet kunnen doen zonder al te veel hulp, zijn er de tast braille etiketten. Deze etiketten zijn onmisbaar in een maatschappij waar mensen met een visuele of andere handicap alles moeten kunnen doen wat iedereen kan doen. Of het nu gaat om klanten, gasten of werknemers, de tast braille etiketten zorgen ervoor dat ook mensen met een visuele handicap in alle opzichten gebruik kunnen maken van alles, op een veilige manier. Bij voordeeletiket.nl weten we dat maar al te goed, dus hebben wij zoals altijd weer de beste etiketten voor de voordeligste prijs.

 

Het braille tast etiket bevat een gevarendriehoek. Zo wordt iemand met een visuele handicap gewaarschuwd voor gevaar. Dit kan op schoonmaakmiddelen, een pakje sigaretten of zelfs elektronische sigaretten, op voorwerpen, dozen, op deuren en op medicatie uiteraard.

 

Printen in Braille kan alleen op de beste tast braille etiketten. Dit is uiteraard geen gewoon papier, het moet veel sterker zijn dan het gewone etiket. Deze zijn van speciaal sterk materiaal. Een voorbeeld van het tastbare braille etiket is bijvoorbeeld een gevarendriehoek, die elk persoon met een visuele handicap waarschuwt voor gevaar, wat het ook is. Zo wordt veel narigheid voorkomen en hoeven mensen met een visuele handicap niet constant hulp aan andere te vragen of te twijfelen over het gebruik van bepaalde zaken. De etiketten zijn sterk, op aanraking berekend en het braille is dan ook niet weg te ‘strijken’ of kan op elke andere manier verdwijnen. Iedereen heeft recht op informatie en communicatie en dat is waar de etiket voor bedoeld is. Zo kan de medemens met visuele handicap veilig meedoen met de maatschappij.

 

Elke werkgever, bedrijfseigenaar of wie dan ook bij ons bestelt is het voordeligst af. Daarom is onze service echt voor iedereen interessant, ook voor de kleinere klant of afnemer. Want de korting neemt toe naarmate u meer vellen of rollen bestelt. Een flinke voorraad is voor niemand overbodig, sla daarom flink in! Wie meer rollen bestelt, krijgt per rol steeds meer korting. Lees het maar na op de site van voordeeletiket.nl, daar staat de gewone prijs per rol, maar ook de minimale prijs, als er sprake is van maximale korting!

 

Bij voordeeletiket.nl geldt de regel dat alles wat voor 16.00 uur besteld is, de volgende dag wordt afgeleverd. Ruilen en retourneren is mogelijk binnen 30 dagen. Daarom, vraag met een gerust hart gratis en vrijblijvend informatieve en offertes op!