Thermo Transfer etiketten

 

Wie dit leest heeft ongetwijfeld vragen! Daarom beantwoorden wij van voordeeletiket.nl deze vragen graag. Laten we eerst een ingaan op het Thermo etiket, het Transfer komt er later bij.

 

Etiketten worden volop gebruikt in het dagelijks leven, sterker nog, het is een constante factor. Etiketten zijn gemaakt om via deze te communiceren naar anderen, zelfs al is het alleen voor eigen gebruik. Etiketten worden gebruikt voor van alles en nog wat, prijsetiketten, naametiketten, locatie etiketten, waarschuwingen, aanwijzingen, etiketten voor de houdbaarheid en ga zo maar door. Etiketten geven structuur aan het leven, aan al het gebruikte materiaal en nogmaals, ze communiceren. Voordeeletiket.nl heeft alles voor iedereen voor elke gelegenheid in huis, in het uitermate ruime assortiment.

 

Uiteraard moeten etiketten vrijwel altijd bedrukt worden, tenzij er op geschreven wordt, anders mist het zijn doel. Daarom is elke voorwaarde voor elk etiket dat dit geen enkele problemen op mag leveren. Daarom zijn er diverse vormen van printen, zoals de laser- of inkjetprinter. Maar voor Thermo etiketten is er geen inkt nodig, sterker nog, helemaal niet. Thermo etiketten zijn met een chemisch stofje zo gemaakt dat het op warmte reageert en de genoemde printers printen daarom alleen met warmte. Het Thermo etiket reageert op de warmte van het kopje van de printer. Dit is een uitstekend systeem vooral voor kort durige etiketten zoals adres- en verzendetiketten of voor versproducten zoals vlees, groente en fruit of zelfs verkeersbonnen. Voordeeletiket.nl is up to date als het gaat om de modernste en gebruiksvriendelijk producten, die tevens ook nog eens voordelig zijn.

 

Thermo transfer etiketten, bij deze gaat het nog een stapje verder, er is ene wezenlijk verschil tussen  Thermo etiketten en Thermo transfer etiketten. Voor Transfer etiketten is wel een inktlint nodig, maar de print gaat ook veel langer mee. Echter, inkt wordt niet gebruikt, het is feitelijk het ‘doorgeefluikje’ naar het etiket.

 

Een ander verschil is met het gewone Thermo etiket dat het gewone van papier is gemaakt, maar het Thermo Transfer etiket kan van vinyl zijn. U raadt het al, dit etiket is inderdaad voor de langere termijn. Het Thermo Transfer etiket kan daarom in de koelkast, in de vriezer, buiten en verder vrijwel overal. Bovendien is het dan, dankzij het materiaal en printen bestand tegen krassen, weersomstandigheden zoals regen en storm en zelfs tegen agressieve (vloei)stoffen.

 

Het behoeft geen verdere uitleg dat dit etiket veel langer meegaat, dat maakt het product zo interessant. Productidentificatie, patiënt registratie, alles is mogelijk.

 

Allemaal zaken die heel belangrijk zijn. Bij voordeeletiket.nl bestelt u gegarandeerd de voordeligste Thermo Transfer etiketten van het hele land. Indien ze voor 16.00 uur op een besteldag verwerkt zijn, worden ze de volgende dag keurig op het juiste adres bezorgd. U heeft zelfs 30 dagen bedenktijd, voordeeletiket.nl doet niet moeilijk over terugbrengen en ruilen. Dus wordt met een gerust hart klant van voordeeletiket.nl!