Dagcoderingsetiketten

Het assortiment van voordeeletiket.nl blijft voor verrassingen zorgen. Ook dagcoderingsetiketten hebben wij volop voorradig en velen maken er al gebruik van. Winkels, warenhuizen, supermarkten, en niet te vergeten, horeca gelegenheden. Dagcoderingsetiketten zijn van uitermate groot belang voor de keuken, koeling en eventueel de vriezer. U raadt het al, voor de individuele klant kan dit ook handig zijn!

 

Dagetiketten zijn onontbeerlijk voor elk bedrijf met voedsel en verswaren. Elke dag van de week heeft een eigen kleur. U kunt voor een hele week bestellen, maar ook voor een paar dagen per week.

Dagetiketten kunnen ook gebruikt worden voor medicijnen of andere zaken die koel moeten blijven. Met de juiste kleur, met de juiste datum weet u en alle andere werknemers precies wat er bewaard kan blijven, wat weg moet, want nog bruikbaar is, wat onbruikbaar is.

Een duidelijke codering, een duidelijke kleur, zo wordt het voor iedereen gemakkelijk. Omdat de code zo duidelijk is hoeven zij die eventueel kleurenblind zijn niet te vrezen, integendeel. De code is gemakkelijk leesbaar, van de dag, daarom, iedereen kan gebruik maken van deze belangrijke etiketten.

 

Het behoeft geen verdere uitleg dat het van uitermate groot belang is om een flinke voorraad van dagcodes te hebben, zeker in het restaurant, de supermarkt of de verswinkel. Het arbeidsproces kan niet doorgaan als werknemers misgrijpen of moeten zoeken. Daarom, bestel een flinke voorraad. Het is aan te bevelen, sterker nog, het is juist het voordeligste. Met de hoeveelheid neemt ook de korting toe. Wie een aantal vellen bestelt, krijgt al 10% korting, dit kan zelfs oplopen tot 20% per vel.

Er zijn vellen met een gelijk aantal stickers, die rond zijn met een doorsnede van 20mm. De kwaliteit van de etiketten en vooral ook van de kleefkracht is uitmuntend. Geen zorgen over afglijdende stickers, ook niet bij kou. Het is juist van dagetiketten zo belangrijk dat ze blijven plakken, in alle opzichten. Ook zijn ze gemakkelijk te verwijderen, dat is tevens iets om aan te denken.

 

Daarom, vraag om informative bij voordeeletiket.nl en snel! Ontdek onze voordelige prijzen, onze goede kwaliteit en niet te vergeten, de beste service. Alles wat op een werkdag voor 16.00 uur besteld is, dan wordt het de volgende dag gegarandeerd bezorgd.