Dymo compatible labels

 

De Dymo labelwriter is een handig apparaat en bovendien zeer populair bij de meest uiteenlopende zaken, namelijk niet alleen in kantoren of bedrijven, ook bij instellingen, winkels en horecagelegenheden. Labelen kan zoveel redenen hebben, dat een Dymo labelwriter haast onmisbaar is. Labelen kan uiteraard voor adressen op de te verzenden post en pakketten, maar ook nog voor veel meer zaken. Labels om de prijs op te zetten van artikelen, labels voor opbergplaatsen zoals laden en kasten, labels voor afwasbare artikelen, die dus ook afwasbaar zijn. U vindt het allemaal bij voordeeletiket.nl.

 

Omdat labels een belangrijke rol hebben, letterlijk en figuurlijk, bij de bedrijfsproductie, is het belangrijk dat ze altijd op voorraad zijn. Bij voordeeletiket.nl begrijpen wij dat een grote voorraad van de juiste labels met de beste kwaliteit en voor een betaalbare prijs onontbeerlijk is. Daarom komen wij u tegemoet als het gaat om de juiste etiketten voor uw Dymo labelwriter.

 

In ons assortiment voor de labelwriter hebben wij bijvoorbeeld afwasbare etiketten, vooral geschikt voor de horeca, maar ook de bedrijfskeuken. Voor op dozen en serviesgoed, maar ook op laden, kastdeuren en vitrines, hierop kan er een afwasbaar label dat waterbestendig is.

 

Andere labels zijn kwalitatief uitstekend en soms zelfs herplakbaar. Er zijn diverse maten verkrijgbaar, daarom volgt een opsomming. Het begint ongeveer bij 1,2X5cm. De andere maten zijn: 5,4cmX10,1cm of 2,8cmX8,9cm. Dit alles past altijd in de labelwriter, omdat de rol van de etiketten in principe even groot is. Maar bij twijfel, neem gerust contact met ons op!

 

Nog een belangrijk thema: de prijs. Een rol met labels kost maximaal €2,70 en maximaal €9,75 per stuk. Echter, bij een grote bestelling daalt de prijs per rol. De eerstgenoemde tot €2,40. De labelrol met afwasbare etiketten, de duurste, daalt niet in prijs bij een grote bestelling, de rest echter wel! Daarom gaan vele bedrijven met ons in zee. We hebben een groot en groeiend klantenbestand, hopelijk hoort u daar binnenkort ook bij!

 

Voordeeletiket.nl heeft een eigentijdse manier van werken, maar ook de ouderwetse degelijkheid. Bellen kan tijdens kantooruren, chatten en mailen kan altijd. We zien uw aanvraag graag tegemoet!

Voordeeletiket.nl zorgt ervoor dat elke bestelling snel en zorgvuldig wordt afgehandeld. Wie voor 16.00 uur bestelt, heeft het de volgende dag al in huis. En u heeft maar liefst 30 dagen de tijd om te ruilen of te retourneren. Voor we het vergeten, de bezorging is gratis!