Hangetiketten

Hangetiketten zijn net als alle andere soorten etiketten verkrijgbaar bij voordeeletiket.nl. Voor wie hier nog nooit van gehoord heeft: een hangetiket is feitelijk het prijskaartje dat aan het te verkopen artikel wordt bevestigd. Zo is het gemakkelijk voor de verkoper en koper te zien wat de prijs precies is en is het etiket niet gemakkelijk te verwijderen.

 

Voor winkeliers en bedrijfseigenaren is het van het grootste belang dat etiketten goed zijn, van goede kwaliteit, prima bedrukt kunnen worden en tegelijkertijd uitermate voordelig zijn! De etiketten in een doos (los) of op rol, zo zijn ze verkrijgbaar. In de doos los, al dan niet met perforatie, of zelfs compleet met een koordje. De prijs is tevens per rol of doos. Wie meerdere rollen in een keer bestelt krijgt een procentuele korting, dit geldt uiteraard ook voor de dozen. De gewone prijzen staan bij de artikelen en tevens wordt hierbij vermeld wat de minimum prijs is als er maximale korting wordt gegeven. Bestel daarom een flinke voorraad, het is gemakkelijk en voordelig!

 

Laten bedrukken is mogelijk (vaak de losse doos), zelf drukken kan ook (rol), zelf perforeren is ook mogelijk natuurlijk. Daarom, kies voor voordeeletiket.nl en ga zorgeloos aan de slag met de perfecte hangetiketten. De etiketten zijn in alle opzichten gebruiksvriendelijk, niet te groot of te klein. Mochten er nog gekleurde stickers opgeplakt moeten worden of andere zaken als het gaat om prijsverlaging of uitverkoop, dan zijn deze eveneens verkrijgbaar bij voordeeletiket.nl.

 

Uiteraard wordt het hangetiket vaak voor kleding gebruikt, zeker voor grotere kledingstukken. Echter voor nog zoveel meer zaken kunnen hangetiketten worden gebruikt en op allerlei wijzen aan het te verkopen artikel te bevestigen. Hangetiketten kunnen ook voor ondergoed en badkleding gebruikt worden. Ook voor ander textiel zoals keuken- hand- en baddoeken, schoonmaakdoeken etc.

 

Huishoudelijke dingen, van pannen tot en met emmers, van serviesgoed tot en met glazen, het kan allemaal. Het hangetiket heeft meer mogelijkheden, het is tenminste echt aan het voorwerp bevestigd en laat zich daarom niet gemakkelijk verwijderen. De koordjes zijn ook van goede kwaliteit, laten zich niet zomaar lostrekken. Dit is ook gemakkelijker met ruilen, alleen als het hangetiket er nog aan zit, zo is elke verkoper zeker van de zaak.

 

Van A tot Z kunt u rekenen op de service en betrouwbaarheid van voordeeletiket.nl. Inderdaad, wij zijn de voordeligste van Nederland. Bezorgen gaat supersnel, indien de hoeveelheid etiketten op een werkdag voor 16.00 uur gedaan is, wordt deze op de eerstvolgende werkdag bezorgd!