Kunststof etiketten

Weer iets nieuws? Kunststof etiketten zijn niet echt nieuw, maar het woord misschien wel. Op zichzelf is er niets nieuws onder de zon, maar ontwikkelingen zijn er zeker wel! Het kunststof etiket bijvoorbeeld, verkrijgbaar door de betrouwbare service van voordeeletiket.nl. Wie op zoek is naar het beste etiket, dat duurzaam is, watervast en ijzersterk, gaat voor de kunststof etiket.

 

Wij lichten graag toe wat het kunststofetiket inhoudt. Kunststofetiketten zijn inderdaad vervaardigd van kunststof. Het basismateriaal is van polyetheen of van polyester.

Desondanks zijn ze niet veel dikker dan papieren of kartonnen etiketten, maar wel vele malen sterker. De gebruiksmogelijkheid van de kunststofetiket is nog veel meer dan al deze etiketten bij elkaar! Omdat de basis kunststof is, de kleefkracht enorm, heeft het kunststof etiket nog veel meer eigenschappen. Een kunststof etiket is namelijk afwasbaar, regen- windbestendig, maar ook bestendig tegen de zon, UV bestendig en tegen de kou. Het is daarom niet verwonderlijk dat juist dit etiket prima in de buitenlucht kan. Daarom kan dit etiket, mede dankzij de sterke lijn, overal.

 

En waar kun je deze etiketten gebruiken? Het is bijna teveel om op te noemen, toch doen we een poging. Binnen of buiten, op de koelkast, houten deuren, op de meur en niet te vergeten in de vriezer. Wie zorgvuldig wil of moet bewaren, kan met deze etiketten uit de voeten. Zeker in de professionele diepvries of keuken is dit uitermate belangrijk. Omdat de etiketten afwasbaar zijn kunnen ze ook op keukenartikelen, zoals de mixer of beslagkom, ook op serviesgoed indien nodig, zij kunnen dienen als markering overal, op het aanrecht, bij het fornuis, in of op de kasten zodat iedereen weet waar alles moet. Of plak het met de juiste gebruiksaanwijzing op de vaatwasmachine!

 

In en om het vakantiehuis, het restaurant, instellingen etc. zijn de kunststoffen etiketten ook reuze handig. Als straatnaambord, wegwijzer, huisnummerbord of de naam van het huis(je). In openbare gelegenheden kunnen de etiketten behalve als aanwijzing ook gebruikt worden als waarschuwing, bijvoorbeeld ‘niet aankomen’ of ‘maak geen gebruik van deze deur’.

 

Kunststof etiketten zijn altijd op vellen geplakt. En uiteraard kunnen deze in de meeste soorten printers, maar controleer vooraf zorgvuldig. Kunststof etiketten zijn er in alle soorten en maten. Daarom kan een groot etiket, van A4 formaat in zijn geheel, maar ook in 24 op een vel. Tussenmaten zijn er uiteraard ook, net als kleuren en vormen. Voordeeletiket.nl heeft geweldig veel keus.

 

 

Elke bestelling op een werkdag voor 16.00 uur gedaan, wordt de volgende werkdag bezorgd. Voordeeletiket.nl houdt van tempo en goede service. Daarom heeft u zelfs een maand de tijd om te ruilen of te retourneren, indien het toch niet is wat u nodig heeft. Uiteraard helpen wij u vooraf met het maken van de juiste keuze. Advies en offertes zijn beiden gratis en vrijblijvend, zodat u beslagen ten ijs gaat als het gaat om het kunststof etiket.