Magneet etiketten

 

Wat u nu ook denkt, deze bestaan echt en zijn verkrijgbaar bij voordeeletiket.nl die al jaren voor vele tevreden klanten zorgt. Magneet etiketten zijn uiteraard weer anders dan anderen. Wij lichten graag voor u toe wat het verschil is en ook het nut van deze etiketten. Wat u zich er ook voorstelt, het zijn gewoon etiketten, hoogstens iets dikker dan gewone etiketten, maar evengoed bedruk baar, printbaar en niet te vergeten, verplaatsbaar!

 

Voordeeletiket.nl gaat in alle opzichten met de tijd mee. Daarom zijn magneet etiketten ook een onderdeel van het ruime en gevarieerde assortiment van voordeeletiket.nl. Het arbeidsproces moet altijd overal door kunnen gaan. Op het kantoor, in overheidsinstellingen, in winkels, horecagelegenheden, bedrijven en waar dan ook. Etiketten kunnen hierbij zeer behulpzaam

 

Magneet etiketten zijn ongelooflijk handig en nuttig. Ze kunnen werkelijk overal en altijd, zij beschermen de ondergrond in plaats van dat ze er schade aan aanbrengen. Er is immers geen plaklaag die sporen achterlaat op de ondergrond, of erger nog, die de ondergrond deels meenemen. Plaklagen zijn tevens niet altijd betrouwbaar, de magneet etiketten zijn ijzersterk.

 

Magneet etiketten zijn er op rol, ze zijn bedruk baar en niet te vergeten, beschrijfbaar. Magneet etiketten zijn voor onnoemelijk veel plaatsen geschikt. Uiteraard op of zelfs in de (professionele) koelkast, de diepvries, maar ook op de deur, een muur, de kast, het bureau, metalen dossierkasten, mappen, eventueel meubels en andere voorwerpen. Etiketten als aanwijzing zodat iedereen alles terug kan vinden, etiketten als waarschuwing, als herinnering, voor de naamgeving en nog veel meer. Ook als prijsetiket op artikelen die absoluut geen plaksel kunnen hebben.

 

Heeft de koelkast, vriezer en keukenkast allemaal vaste plaatsen voor allerlei artikelen? Het magneet etiket is hiervoor uitstekend behulpzaam.  Moet een gekoeld product naar een andere plaats in de koelkast? Het etiket verhuist mee naar dezelfde plek op de plank. Meerdere koelkasten voor verschillende artikelen? Het magneet etiket kan hierbij behulpzaam zijn.

Verhuizen dossiers uit de dossierkasten? Eenvoudig de magneet etiketten omwisselen. De boekenplanken in de bibliotheek worden veranderd? Dan kunnen de magneet etiketten gewoon mee veranderen en hoeven niet vervangen te worden.

 

Omdat de etiketten ook op Thermische wijze geprint kunnen worden, printen met warmte vanwege de chemische stof in het etiket, zijn deze ook geschikt voor zo’n printer. Er zijn tevens speciale printers verkrijgbaar voor het magneet etiket op rol.

 

Magneet etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met behulp van stiften kunnen deze worden beschreven, de juiste stift wordt bijgeleverd.

 

Het voordeel van voordeeletiket.nl is voor iedereen, hoe meer rollen, des te hoger de korting. Vandaag besteld is morgen in huis. Besteld geeft u zelfs nog 30 dagen bedenktijd. Daarom, ga voor de magneetetiket!