Wateroplosbaren etiketten

 

Wellicht komt er nu een vraag in u op waar wateroplosbaren etiketten goed voor zijn. Dat is meer dan u in eerste instantie zou denken! Wateroplosbaren etiketten laten geen sporen na op elk oppervlak. Of het nu gaat om kunststof, hout, textiel, metaal of andere zaken, de wateroplosbaren etiket verdwijnt met water als sneeuw voor de zon. Dat komt omdat we bij voordeeletiket.nl werkelijk overal aan denken.

 

Waarvoor dit handig is? Meer dan u denkt. Als het gaat om prijsetiketten bijvoorbeeld, kan het juist wenselijk zijn dat deze gewoon met water kunnen worden opgelost. Prijsetiketten op kleding, ondergoed of textiel zoals baddoeken, keuken- en theedoeken, met het wassen is het etiket weg! Etiketten zorgen voor overzicht, duidelijkheid en vooral ook voor communicatie, wat onontbeerlijk is in elk bedrijf, zelfs bij de zzp-er.

 

Maar ook bij menig ander product kan het uitstekend werken, in elk bedrijf zelfs, groot of klein, met directe klandizie of indirecte, laten we daarom wat voorbeelden geven. Retoursproducten bijvoorbeeld, zoals plastic of kunststoffen dozen, kratten, boxen, van de voedingsindustrie, de apotheker en tevens alle laboratoria in de ziekenhuizen, in de brouwerij, wellicht in de supermarkt waar etiketten tijdelijk worden opgeplakt, worden de etiketten spoorloos verwijderd bij het schoonmaken of in de vaatwasmachine. De klap op de vuurpijl is hier dat het wateroplosbaar etiket inderdaad 100% oplost en dus absoluut geen ophopingen of verstoppingen veroorzaakt in de afvoer. Dus als dit uw grootste angst was, neemt voordeeletiket.nl dit volledig weg!

 

Printen kan uitstekend op wateroplosbaren etiketten met kleefkracht. De rollen met de wateroplosbaren etiketten, of de vellen met deze etiketten kunnen prima bedrukt worden, daar gaat het toch om. . Aan te bevelen is de laserprinter, maar ook de inkjetprinter is geschikt. Omdat de wateroplosbaren etiket op rol kan zijn, kan deze ook geschikt zijn voor de labelwriter.

 

Er zijn wateroplosbaren etiketten beschikbaar in diverse maten. De kleur is over het algemeen wit-geel, zodat er onderscheid is tussen ‘gewone’ etiketten en wateroplosbaren etiketten. Het verschil is ook te voelen bij het vastpakken.

Bestel per vel of rol bij voordeeletiket.nl. Een grotere bestelling geeft een grotere korting, de prijs daalt aanzienlijk als het gaat om een grotere bestelling. De prijs gaat per rol of per pakket met vellen, de gewone prijs staat erbij vermeld, maar ook de minimum prijs, als het gaat om de maximale korting.

 

Daarom is het voor iedereen interessant, zeker wie absoluut niet teveel wil betalen,  een prima idee om te bestellen via voordeeletiket.nl. Vraag daarom gratis en vrijblijvend om alle informatie die u nodig heeft, en eveneens om offertes. Wij zien u graag tegemoet!